Trailers

Motor aanhangers / trailers specificaties

Alle motortrailers zijn van oerdegelijke Duitse kwaliteit zeg maar Deutsche Gründlichkeit. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van het merk STEMA een autoriteit op het gebied van trailers. Vervaardigd uit roestvrijstalen onderdelen met een sublieme afwerking en doordacht gebruik van materialen.
Motor-Aanhanger-Huren.nl heeft uitvoering type motor 2 in gebruik, om 2 motoren te vervoeren. Er is met dit model gebruik gemaakt van twee “goten” en twee band lussen ( hier klemt de voorband in ) die een zeer stabiele bevestiging mogelijk maakt.
Tussen de “goten” is een stevige oprijplaat / goot gemonteerd, die u kunt gebruiken om uw motor veilig op de trailer te plaatsen.
Standaard is elke trailer uitgerust met een neuswiel om het koppelen aan uw auto of het afzonderlijk manoeuvreren van de aanhanger makkelijk en veiling te maken.
Er is een afsluitbare disselbak aangebracht om de sjorbanden, spanbanden, divers gereedschap en eventueel bij het rijden het disselslot in op te bergen.
Onder elke door ons verhuurde trailer is een reserve band gemonteerd, zodat u bij een eventuele lekke band deze kunt vervangen.

Kosten nog moeite zijn gespaard om u een degelijk, veilig en betrouwbare motoraanhanger te kunnen verhuren.

Als u nog een vraag heeft kunt u ons altijd even bellen: 06-13726998

 Technische Details

motortrailer-aanhanger-limburg


Totaal gewicht: 750 kg
Max. te beladen gewicht: 500 kg
Totale afmeting (L x B cm): 300 x 185
Bruikbare afmeting (L x B cm): 200 x 150
Oprij goot (L x B cm): 194 x 19,5
Transport (2x) goot (L x B cm): 195 x 19,5
Max. aantal motoren: 2
Band (inch) : 13”
Geremd: NEE
 Stuurwiel:  JA