Verhuur Limburg

Motor trailer te huur in Weert:

In Weert, in de mooie rustieke provincie Limburg, is sinds 1 Januari 2014 een Stema MT 751 BS2 motor aanhanger beschikbaar voor verhuur. Weert ligt centraal in de driehoek Sittard-Geleen, Maastricht en het duitse Aken. Kortom precies in het midden van Limburg.

De aanhanger die hier verhuurd wordt heeft plaats voor 2 motoren in de stevig gemonteerde rijgoten. Uiteraard is een aparte oprij goot aanwezig, die stevig wordt bevestigd aan de Trailer en daardoor niet los kan raken tijdens het oprijden van uw motor. Steunen aan de voorzijde zorgen dat de motor stevig kan worden geplaatst op de motortrailer. Onze aanhangwagens zijn uiteraard voorzien van een reservewiel, neuswiel (voor handig manouvreren) en een disselslot. Er worden ook gratis spanbanden, sjorbanden ter beschikking gesteld.

Contact informatie

Je kunt de vestiging in Heerlen (Limburg) bereiken op telefoonnummer 06-30738911 of neem contact op met de verhuurder

 

 

Woont u in de volgende plaatsen dan kunt u ook bij ons een motortrailer / aanhanger huren om uw motor veilig te vervoeren.

Beek, Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Peel, Maas Roerdalen, Roermond, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal en Weert.